Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-06@05:36:26 GMT

فجرسپاسی آسانسوری به لیگ یک برمی‌گردد؟

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۶۳۷۳۴

فجرسپاسی آسانسوری به لیگ یک برمی‌گردد؟

تیم فوتبال فجرسپاسی پس از شکست مقابل ذوب‌آهن در آستانه سقوط قرار گرفته است.

به گزارش ایران اکونومیست، شاگردان سرآسیایی در تیم فوتبال فجرسپاسی برای بالا بردن شانس بقا در لیگ برتر در هفته بیست‌وهشتم لیگ به مصاف ذوب‌آهن رفتند اما نتیجه این بازی به سود آن‌ها رقم نخورد. برخلاف انتظار، فجری‌ها در این بازی مقابل ذوب‌آهن شکست خوردند تا شانس خود را برای خروج از منطقه سقوط از دست بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌ها در ابتدای فصل نتایج بدی را رقم نزدند و تا هفته پنجم دو پیروزی به دست آوردند ولی شاگردان کلانتری (سرمربی وقت فجر) اسیر مشکلات فراوانشان شدند. به اذعان کارشناسان، تیم علی اصغر کلانتری روی زمین نمایش قابل قبولی ارائه می‌کرد و به دلیل وضعیت بد زمین چمن حافظیه در خارج از خانه عملکرد مطلوب‌تری داشت. هر دو برد فجری‌ها در لیگ بیست و یکم در خارج از خانه رقم خورد که این مساله را اثبات می‌کند.

انتقاد مربیان مختلف لیگ برتری و تلاش این باشگاه برای تغییر شرایط بی نتیجه ماند و نه ورزشگاه حافظیه و نه ورزشگاه پارس شیراز شرایط مناسبی برای تنها تیم لیگ برتری‌شان ایجاد نکردند. فجر در واقع تنها بود و با تمام مشکلات مالی و ساختاری لیگ را ادامه داد. همین مساله باعث شد روند نزولی فجری‌ها ادامه پیدا کند و در نهایت کلانتری از کار برکنار شود.

مجتبی سرآسیایی نیز پس از روی کار آمدن نتوانست تغییری در شرایط تیم به وجود بیاورد. آن‌ها تا پایان هفته بیست‌وهشتم ۱۵ شکست را تجربه کردند و با ۱۷ امتیاز در رده پانزدهم قرار دارند. هیچ چیز در این باشگاه شرایط مساعدی ندارد و همه چیز دست به دست هم داده تا این نتایج رقم بخورد.

بی تجربگی، ضعف در گلزنی و نداشتن امکانات کافی مهم‌ترین دلایل این نتایج هستند. آن‌ها هنوز دو بازی پیش رو دارند تا بتوانند ورق را برگردانند اما صحبت‌های سرآسیایی پس از شکست مقابل ذوب‌آهن نشان می‌دهد که وضعیت این تیم مطلوب نیست. باید منتظر ماند و دید که فجرسپاسی شیراز در دو هفته پایانی نتایج را به سود خود برمی‌گرداند یا مانند بسیاری از تیم‌ها آسانسوری به لیگ دسته یک برمی‌گردد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: تیم فوتبال فجر سپاسی ، استانی ورزشی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تیم فوتبال فجر سپاسی استانی ورزشی ذوب آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۳۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در چه حالتی دایناسورها بار دیگر به چرخه حیات برمی‌گردند؟

به گزارش همشهری آنلاین، برخی از جانوران هم بر اثر بلایای طبیعی عظیم از بین رفته و منقرض شده‌اند؛ نمونه‌ واضح آن هم دایناسورها هستند؛ موجودات ماقبل تاریخی که گفته می‌شود، به‌دلیل برخورد یک شهاب‌سنگ بزرگ به زمین منقرض شده‌اند. ولی حالا رئیس پژوهشگاه رویان به‌صورت تلویحی به این نکته مهم اشاره کرده که علم چنان پیشرفتی داشته است که می‌توان نسل دایناسورها را احیا کرد.

احیای جانوران منقرض‌شده
دکتر عبدالحسین شاهوردی در یک برنامه تلویزیونی گفت: «علم نشان داده که می‌تواند چنین دستکاری‌هایی را انجام دهد و حیوانی را که سال‌ها پیش منقرض‌شده، با به‌دست آوردن بخشی از آن و دسترسی به سلول‌هایش، دوباره احیا و تکثیر کند.»

فرایند احیا
احیای یک جانور از طریق سلول یک فرایند پیچیده و شگفت‌انگیز است که توسط مکانیسم‌های مختلف درون سلولی انجام می‌شود.
سلول‌ها واحدهای اصلی ساختاری و عملکردی هر جانور هستند. زمانی که یک جانور مرده است، سلول‌های آن دچار تغییرات فیزیولوژیکی می‌شوند. با احیای یک جانور، فرایندهای سلولی مختلف فعال می‌شوند. این شامل مواردی مانند تولید انرژی (ATP) توسط میتوکندری، ساخت پروتئین‌های جدید توسط ریبوزوم و تکثیر سلولی برای جبران سلول‌های مرده می‌شود.
یکی از مراحل اصلی در احیای یک جانور، تکثیر سلولی است. در این فرایند، سلول‌های مرده جایگزین می‌شوند تا بازسازی بافت‌ها و اعضا امکان‌پذیر شود. این فرایند می‌تواند توسط سلول‌های استخوانی، ماهیچه‌ای، یا سایر انواع سلول‌هایی که قادر به تکثیر هستند، انجام شود.
هنگامی که یک جانور مرده، احیا می‌شود، سیستم‌های عملکردی اعضا وانضمامات نیز نیاز به بازیابی دارند. به‌عنوان مثال، اگر قلب یک جانور مرده شود، انجام تکنیک‌های احیای قلبی، اعمال داروهای مؤثر، یا حتی جراحی ممکن است لازم باشد تا قلب دوباره به درستی کار کند.
با احیای یک جانور، نیازهای تنفسی و عملکرد مغز نیز باید پشتیبانی شود. این شامل اطمینان از تامین اکسیژن‌ بافت‌ها و سلول‌ها و همچنین بهبود عملکرد مغز و سیستم عصبی مرکزی است.

بیشتر بخوانید:

این دایناسورهای خونخوار از میمون ها باهوش تر بوده‌اند؟


ردپای دایناسورها در ایران
دکتر مجید میرزایی، دانشیار فسیل‌شناسی از دانشگاه زنجان به همشهری گفت: «موضوع آثار و بقایای به‌جا مانده از جانوران ماقبل تاریخ، به‌خصوص دایناسورها را در ایران باید به دو بخش ردپا و آثار استخوانی تقسیم کرد. بخش نخست که به مشاهده آثار ردپای دایناسورها در ایران مربوط می‌شود، بیشتر و متنوع‌تر است. در بخش دوم هم تنها اثر استخوانی کشف‌شده در منطقه شمال کرمان به یک نمونه از دندان دایناسور منحصر و محدود می‌شود. این تنها اثری است که می‌توان با اطمینان به آثار اسکلتی دایناسورها در ایران نسبت داد و قطعا احتمال پیداکردن آثار بیشتر هم وجود دارد.»

کد خبر 848968 برچسب‌ها تاریخ - باستان‌ شناسی سلول خبر مهم فسیل دایناسور ژن - ژنتیک سلول بنیادی

دیگر خبرها

  • گلر فجرسپاسی: امیدوارم به لیگ برتر صعود کنیم
  • ابرهای باران زا دوباره به خراسان جنوبی برمی گردند
  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور / موج جدید بارش‌ها کدام مناطق را در برمی‌گیرد؟
  • شریفی تخته گاز با فجر به دنبال صعود
  • شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد
  • تراکتور امروز به بنیان دیزل برمی‌گردد
  • مهاجم پرسپولیس مثل دیوار است و توپ به او می‌خورد و برمی‌گردد! | آقای مدافع ملی‌پوش ۴ تا پاس سالم نمی‌تواند بدهد
  • پوستکوگلو: کلوپ زود به سطح اول فوتبال جهان برمی‌گردد
  • کوه‌ها هم ترک برمی‌دارند!
  • در چه حالتی دایناسورها بار دیگر به چرخه حیات برمی‌گردند؟